Upoznajte American College of Thessaloniki na Edufair-u!
03 Februar 2020
Upoznajte American College of Thessaloniki na Edufair-u!

American College of Thessaloniki i ove godine dolazi kao izlagač na EduFair, koji se održava 6-7 marta u Belekspocentru na Novom Beogradu.

American College of Thessaloniki je nezavisni američki koledž u Solunu, sa programima akreditovanim od strane NEASC – New England Association of Schools and Colleges. Ima eksluzivno partnerstvo sa vodećim evropskim i američkim univerzitetima i koledžima, pa tako i nude studentima mogućnost da steknu internacionalno iskustvo dok studiraju u inostranstvu. Sjajna lokacija, na samo nekoliko sati od Srbije, sa plažama na dohvat ruke, kao i moderna nastava na engleskom jeziku, čine ovaj koledž idealnim izborom za naše studente.

Naravno, ne zaboravite da posetite 17. sajam obrazovanja EDUfair 6. i 7. marta u Belexpocentru na Novom Beogradu – i povedite svoje prijatelje! 

Prijavite se onlajn da biste dobili besplatnu kartu >>

Preporučujemo da se prijavite onlajn što pre kako biste izbegli čekanje pri ulazu na EDUfair!

*Ukoliko ste se već prijavljivali i posedujete nalog, nema potrebe za kreiranjem novog naloga, samo se log in-ujte na EDUfair 2020.
Deliti
Napravi nalog sada i dobijaš pristup:

 - Ličnim sastancima
 - Stručnim konsultacijama
 - Promocijama 
Registruj se sada
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće