Glasajte za omiljenog profesora 2020.
22 Januar 2020
I ove godine, na sajmu obrazovanja EDUfair 2020 nastavljamo potragu za omiljenim profesorom Srbije. Prijavite neke od profesora iz vaše škole i glasajte za njih kako bi se našli na užem spisku kandidata koji učestvuju u izboru za omiljenijeg profesora.

Učinite Vašeg profesora / profesorku ponosnim i nagradite njihov rad i trud. Glasajte za Omiljenog profesora/ profesorku ispunjavanjem sledećeg formulara na linku OVDE i date im šansu da osvoje vrednu nagradu.

Na osnovu vaših glasova proglasićemo i nagraditi Vašeg omiljenog profesora vrednosnim vaučerom za putovanje za dve osobe agencije Robinzon.

Osim profesora, nagradićemo i vas koji nam putem kratkog videa objasnite zašto ste izabrali baš tog profesora ili profesorku. Najkreativnije odgovore ćemo nagraditi BESPLATNIM testovima profesionalne orijentacije! Video možete poslati na info@integraledu.rs, postaviti na naš instagram nalog Integraledu sa heštegom #mojomiljeniprofesor ili na FB stranicu EDUfair-a.

Takmičenje za Omiljenog profesora Srbije će se odvijati u dve faze:

Prva faza: do 15. Februara 2020.

Profesori i učenici iz cele Srbije će predlagati svog Omiljenog profesora i uključiti ih u glasanje.
Kandidate možete prijaviti tako što ćete popuniti formular na linku OVDE.

Predložite svog omiljenog profesora za 2020. >>

*Pravo na glasanje imaju svi učenici stariji od 15 godina*

Kako bi se izbegle moguće zloupotrebe, treba da navedete svoju godinu rođenja i imejl adresu. Sa jedne imejl adrese može se glasati samo jednom, a proces glasanja je tajan.

Druga faza : 15 Februar - 3.Mart 2020.

Nakon prvog kruga sledi uža lista top 5 profesora sa najviše glasova, koji ulaze u finalni krug glasanja. 
Proglašenje pobednika koji je osvojio najveći broj glasova i predstavljanje omiljenog profesora Srbije u 2020. godini obaviće se za vreme svečanog otvaranja sajma EDUfair u petak 06.03.2020. u 11:00 h u Belexpocentru, Španskih boraca 74, Beograd.
 
Kako je izgledalo glasanje i ko je bio “Omiljeni profesor 2019”?

3400 učenika i profesora je glasalo za svog omiljenog profesora
85 profesora iz cele Srbije je bilo uključeno u prvu fazu takmičenja
5 profesora sa najvećim brojem osvojenih glasova:

Nataša Kristić, "Valjevska gimnazija" 
Vesna Marić, Gimnazija "Vuk Karadzić"
Zoran Nagel, Gimnazija “Svetozar Marković” Subotica  
Zorica Ćirić, "Medicinska skola Krusevac"
Ljudmila Rakočević, "Gimnazija Branko Radičević", Stara Pazova

Na osnovu Vaših glasova, omiljeni profesor 2019 je profesorka Nataša Kristić iz Valjevske gimnazije.

Predložite svog omiljenog profesora za 2020.>>

Naravno, ne zaboravite da posetite 17. sajam obrazovanja EDUfair 6. i 7. marta u Belexpocentru na Novom Beogradu – i povedite svoje prijatelje! 

Prijavite se onlajn da biste dobili besplatnu kartu >>

Preporučujemo da se prijavite onlajn što pre kako biste izbegli čekanje pri ulazu na EDUfair!

*Ukoliko ste se već prijavljivali i posedujete nalog, nema potrebe za kreiranjem novog naloga, samo se log in-ujte na EDUfair 2020.
Deliti
Napravi nalog sada i dobijaš pristup:

 - Ličnim sastancima
 - Stručnim konsultacijama
 - Promocijama 
Registruj se sada
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće