Univerzitet u Beogradu, Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju
Univerzitet u Beogradu, Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju
Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju obrazuje stručnjake za rad sa decom sa smetnjama u razvoju i odraslim osobama sa invaliditetom u oblasti obrazovanja, zdravstva i socijalne zaštite. Unapređujući svoje interdisciplinarne studijske programe, tokom skoro pola veka postojanja, razvio se u prepoznatljivu i autentičnu visokoškolsku instituciju.
Studijski programi osnovnih, master i doktorskih akademskih studija su Defektologija (moduli na osnovnim i master studijama: Motoričke smetnje i poremećaji, Prevencija i tretman poremećaja ponašanja, Senzomotoričke smetnje i poremećaji, Smetnje i poremećaji vida i Smetnje i poremećaji sluha), Logopedija i Specijalna edukacija i rehabilitacija osoba sa teškoćama u mentalnom razvoju.
Nastava na studijskim programima sva tri nivoa studija izvodi se na srpskom jeziku.

 

UNIVERZITET U BEOGRADU – FAKULTET ZA SPECIJALNU EDUKACIJU I REHABILITACIJU

Visokog Stevana 2

Beograd

tel. +381 11 2183 036

info@fasper.bg.ac.rs

www.fasper.bg.ac.rs 
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće