YouGrad - College Counseling & Test Prep Center
YouGrad - College Counseling & Test Prep Center
Predstavnici Yougrad pohađaće EDUfair i biće u mogućnosti da vam daju detaljne informacije o svojoj obrazovnoj ustanovi. Iskoristite prednost ličnih konsultacija tako što ćete se jednostavno registrovati unapred.

Sem toga, osim ličnog susreta sa delegatima, imaćete mogućnost da učestvujete u profesionalnim radionicama i prezentacijama na razne teme u vezi sa obrazovanjem, kao i da iskoristite specijalne sajamske popuste i mnoge druge odlične ponude.

Registrujte se i osvojte svoju besplatnu kartu klikom na dugme "Prijavi se"
Ovde se registrovati
Centar specijalizovan za pripreme TOEFL, IELTS, SAT, ACT, GMAT i GRE.
 
Pružamo savete za studiranje i pomoć pri upisu na inostrane studije. Licencirani smo od strane NACAC i IACAC.
 
Specialized in helping students select, prepare, and apply to universities abroad.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće