en
York St. John University
York St. John University
York St John je univerzitet koji predstavlja sve ono što je dobro u obrazovanju – ispunjava visoke težnje i aspiracije svojih studenata i pruža jednake mogućnosti za sve. YSJ je ponosan  što je deo istorije i zajednice prelepog grada Jorka. Godine koje studenti provedu na ovom univerzitetu neće biti dovolje da iskuse sve što Jork ima da ponudi. YSJ kampus je mesto gde studenti imaju priliku da se upoznaju sa mešavinom moderne gradnje i viktorijanske arhitekture, kao i da studiraju u vrhunskim, moderno opremljenim učionicama.
Ovde se registrovati
York St. John univerzitet nudi stipendije u iznosu od 1.000 britanskih funti za sve studente osnovnih ili postdiplomskih studija. Kad aplicirate za program i budete primljeni na isti, tražiće od vas da napišete jedan kratak esej koji trena da objasni kako planirate da doprinesete univerzitetu i zajednici. Potrebno je da popunife formular za stipendiju i osoblje će vas kontaktirati kroz dve nedelje da vas obavesti o ishodu aplikacije. Ukoliko je stipendija odobrena, iznos školarine će biti umanjen za prvu godinu studija.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće