Veleučilište Velika Gorica
Veleučilište Velika Gorica
Univerzitet Velika Gorica je visokoobrazovna ustanova koja sprovodi pet stručnih i tri programa diplomskih specijalističkih studija čiji se nastavni programi realizuju uz pomoć savremenih tehnologija, koje se konstantno dopunjuju i obnavljaju. Time se studentima omogućava lakši prenos znanja koje će im, izlaskom na tržište rada, osigurati zapošljavanje i napredovanje u karijeri, odnosno egzistenciju u nekoj od današnjih savremenih organizacija.
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće