Vrije University Brussels
Vrije University Brussels
Predstavnici Univerzitet Vrije u Briselu će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Univerzitet Vrije u Briselu

Ocenjen kao jedan od najboljih svetskih sveobuhvatnih univerziteta sa istorijom dugom 180 godina, VUB kombinuje nagrađivane istraživačke i akreditovane studijske programe na engleskom i holandskom jeziku (Bachelor, Masters i PhD) sa velikim uticajem na društvene, ekonomske i kulturne inovacije. VUB je jedan od najinovativnijih univerziteta u Evropi, koji se nalazi na 59. mestu na Rojtersovoj listi 100 najboljih evropskih najinovativnijih univerziteta.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće