Studiranje u Velikoj Britaniji
Studiranje u Velikoj Britaniji
Dobićeš odgovore na sva pitanja o visokom obrazovanju u Velikoj Britaniji na EDUFair-u: popularni univerziteti i studijski programi, proces prijave, stipendije, smeštaj, proces viziranja.

Da bi iskoristio/la lične konsultacije sa predstavnicima prisutnih obrazovnih institucija, potrebno je samo da se registruješ!

Pored ličnih sastanaka i konsultacija na sajmu, očekuju te specijalni popusti Integrala, zanimljivi prezentacioni paneli i mnoga druga iznenađenja. Sačuvaj svoje mesto potpuno besplatno putem dugmeta „Registruj se“.
Ovde se registrovati
Ako razmišljate o studiranju u inostranstvu i pitate se „Zašto toliko Srba studira u Velikoj Britaniji?“ i „Da li je Velika Britanija pravi izbor za mene?“, evo nekoliko činjenica o studijama u Velikoj Britaniji:
  • Kvalitetna nastava sa decenijama tradicije
  • Preko 50.000 studijskih programa u 25 različitih predmetnih oblasti
  • Preko 3.000 stipendija i grantova
  • Jedinstveno multikulturalno okruženje - svake godine 270.000 novih studenata iz preko 160 različitih zemalja
  • Za sticanje britanskih diploma treba manje vremena - manje ćete potrošiti na školarine
  • Prilike za rad tokom studija

Velika Britanija kao studentska destinacija

Prestiž, tradicija, mogućnost su tri ključne prednosti obrazovanja u Engleskoj, koje privlači preko 485.000 međunarodnih studenata koji studiraju na više od 150 univerziteta i 50.000 programa. Zemlja je dom nekih od najpoznatijih obrazovnih institucija na svetu - Oksfordski univerzitet, Univerzitet Kembridž, UCL, Kings koledž London. Bilo da će Vas želja za karijerom odvesti u neki od elitnih istraživačkih centara na Ostrvu ili tražite svoju poslovnu perspektivu u zemlji, globalnom industrijskom centru sa kompanijama kao što su AstraZeneca, Unilever, Barclays, British Petroleum, Burberry, Vodafone, prestižna diploma britanskog univerziteta, prvi je korak u uspešnoj karijeri na svetskom nivou.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće