Studiranje u Americi
Studiranje u Americi
Dobićeš odgovore na sva pitanja o visokom obrazovanju u SAD na EDUFair-u: popularni univerziteti i studijski programi, proces prijave, stipendije, smeštaj, proces viziranja.

Da bi iskoristio/la lične konsultacije sa predstavnicima prisutnih obrazovnih institucija, potrebno je samo da se registruješ!

Pored ličnih sastanaka i konsultacija na sajmu, očekuju te specijalni popusti Integrala, zanimljivi prezentacioni paneli i mnoga druga iznenađenja. Sačuvaj svoje mesto potpuno besplatno putem dugmeta „Registruj se“.
Ovde se registrovati
SAD imaju jedan od najboljih obrazovnih sistema na svetu. Na svetskoj rang listi, 17 među 20 najboljih univerziteta su američki. Američki sistem obrazovanja omogućava studentima da izaberu smer do kraja druge godine studija. Jedna od najpoželjnijih i najpristupačnijih opcija obrazovanja u SAD su takozvani „koledži u zajednici“ koji nude dvogodišnje programe. Studenti se prebacuju na univerzitet u poslednje dve godine po završetku takvog koledža. Univerziteti nude diplomske i master programe. Na osnovu finansijskih potreba i odličnih rezultata na SAT prijemnim ispitima, univerziteti daju finansijsku pomoć međunarodnim studentima.

Od predstavnika različitih američkih univerziteta dobićete detaljne informacije o uslovima prijave, različitim univerzitetima i dostupnim programima, finansiranju i mogućnostima smeštaja.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće