Univerzitet u Beogradu-Tehnološko-metalurški fakultet
Univerzitet u Beogradu-Tehnološko-metalurški fakultet

Tehnološko-metalurški fakultet Univerziteta u Beogradu je vodeća akreditovana visokoobrazovna i naučno-istraživačka institucija iz oblasti tehnologije i metalurgije. Tehnološko-metalurški fakultet ima više od 90 godina tradicije u obrazovanju inženjera i postizanju svetski priznatih naučnih rezultata.

Tehnološko-metalurški fakultet Univerziteta u Beogradu Karnegijeva 4, 11120 Beograd

Tel: +381 11 33 70 503

Faks: +381 11 33 70 387

E-mail: tmf@tmf.bg.ac.rs

www.tmf.bg.ac.rs

Instagram:sptmfub

Facebook:@SPTMF

Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće