Univerzitet u Beogradu, Geografski fakultet
Univerzitet u Beogradu, Geografski fakultet
Univerzitet u Beogradu - Geografski fakultet predstavlja najvišu nastavno-naučnu ustanovu u Srbiji u kojoj se izučava i razvija geografska nauka. Tradicija postojanja duga 126 godina i pet aktuelnih studijskih programa: Geografija, Turizmologija, Prostorno planiranje, Geoprostorne osnove životne sredine i Demografija, predstavljaju polaznu osnovu za sticanje kvalitetnog znanja primenjivog kako u sadašnjem vremenu, tako i u budućnosti.
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće