Univerzitet u Beogradu, Farmaceutski fakultet
Univerzitet u Beogradu, Farmaceutski fakultet
Farmaceutski fakultet Univerziteta u Beogradu je najstarija visokoškolska ustanova u Srbiji koja obrazuje i osposobljava stručnjake kompetentne za sve aspekte leka i rad u kliničkim laboratorijama, kao i za pružanje odgovarajućih usluga u svim domenima farmaceutske delatnosti, što sveukupno doprinosi unapređenju zdravstvenog sistema.
Kadar, oprema i uslovi rada ukazuju na najviši nivo obrazovanja i saradnje sa studentima kako u dodiplomskom tako i u poslediplomskom obrazovanju.
 
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće