en
Univerzitet Singidunum
Univerzitet Singidunum
Svi studijski programi Univerziteta Singidunum su akreditovani za nastavu na srpskom i engleskom jeziku. Predstavljaju se: Poslovni fakultet u Beogradu (računovodstvo i revizija, finansije i bankarstvo, marketing i menadžment i upravljanje ljudskim resursima), Fakultet za turistički i hotelijerski menadžment (turizam, hotelijerstvo i ekonomija hrane), Fakultet za informatiku i računarstvo (bezbednost u sajber prostoru, informacione tehnologije, razvoj Web aplikacija), Tehnički fakultet (Software and Data Engineering, softversko informaciono inženjerstvo), Fakultet za fizičku kulturu i menadžment u sportu, Studijski program Anglistika, Fakultet zdravstvenih, pravnih i poslovni studija Valjevo, Centri Niš i Novi Sad i Fakultet za primenjenu ekologiju FUTURA. Predstaviće se i zajedničke studije sa američkim Univerzitetom Herzing.
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće