Univerzitet Singidunum
Univerzitet Singidunum

Predstavnici Univerziteta Singidunum će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
 
Ovde se registrovati
​Svi studijski programi Univerziteta Singidunum su akreditovani za nastavu na srpskom i engleskom jeziku. Predstavljaju se: Poslovni fakultet u Beogradu (računovodstvo i revizija, finansije i bankarstvo, marketing i menadžment i upravljanje ljudskim resursima), Fakultet za turistički i hotelijerski menadžment (turizam, hotelijerstvo i ekonomija hrane), Fakultet za informatiku i računarstvo (bezbednost u sajber prostoru, informacione tehnologije, razvoj Web aplikacija), Tehnički fakultet (Software and Data Engineering, softversko informaciono inženjerstvo), Fakultet za fizičku kulturu i menadžment u sportu, Studijski program Anglistika, Fakultet zdravstvenih, pravnih i poslovni studija Valjevo, Centri Niš i Novi Sad. 
Predstaviće se i zajedničke studije sa američkim Univerzitetom Herzing.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće