Univerzitet Metropolitan Beograd
Univerzitet Metropolitan Beograd
Univerzitet Metropolitan je jedna od vodećih naučno-obrazovnih institucija u Srbiji i regionu koja u okviru Osnovnih akademskih studija obrazuje buduće profesionalne i etičke lidere, spremne za izazove budućnosti društva. Svoju snagu Univerzitet Metropolitan gradi na kvalitetu obrazovanja i bliskoj saradnji sa poslovnom zajednicom, formirajući akademske građane koji znaju da rešavaju najkompleksnije probleme ili kreiraju svoj biznis na bazi novih ideja. Univerzitet Metropolitan čine tri akreditovana fakulteta – Fakultet informacionih tehnologija, Fakultet za menadžment i Fakultet digitalnih umetnosti, koji pružaju znanje i diplomu neophodnu za savladavanje izazova akademskog okruženja, i omogućavaju razvoj i napredak svakog pojedinca u budućnosti. Pored Osnovnih akademskih studija, Univerzitet Metropolitan ima Master i Doktorske akreditovane studije.
Ovde se registrovati
Program osnovnih studija
• Multimedija / Elektronske igre
• Informacioni sistemi i tehnologije
• Softver / Programiranje
Program master studija
• Marketing
• Multimedija / Elektronske igre
• Informacioni sistemi i tehnologije
• Softver / Programiranje
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće