en
University of Szeged
University of Szeged
University of Szeged je istraživački univerzitet sa programima akreditovanim u Evropskoj Uniji. Njegova međunarodna reputacija, studentski život i sigurno okruženje privlače hiljade mladih. SZTE se često svrstava među najboljih 500 univerziteta sveta.
Ovde se registrovati
Stipendium Hungaricum scholarship je program koji koordinira i finansira vlada Mađarske.

Cilj programa
Stipendium Hungaricum Scholarship program je pokrenut 2013. od strane mađarske vlade. Na osnovu bilateralnog sporazuma između Srbije i Mađarske, program podržava sledeće oblasti studija:
1. Osnovne studije: Agrikultura, Inženjerstvo ,Prirodne nauke, Umetnost
2. Master studije: Agrikultura, Inženjerstvo, Ekonomija, Prirodne nauke, Društvene nauke, Umetnost
3. Doktorske studije: U bilo kojoj oblasti
Stipendija pokriva punu školarinu, određene mesečne troškove, kao i određeni procenat troškova smeštaja. 
Za dodatne informacije posetite njihovu stranicu. 
Visegrad Fund Scholarship Program
Visegrad stipendije važe za osovne, master i post-master studije i istraživanja u svim disciplinama i na svim jezicima, za do četiri semestra u više od 190 visokoobrazovnih institucija u Centralnoj i Istočnoj Evropi, što podrazumeva i Srbiju. 
Stipendija iznosi do 2,300 evra po semestru + 1,500 evra po semestru za instituciju domaćina.
Rok za aplikaciju je 15. mart 2020. 
Sve informacije u vezi aplikacije možete pronaći na ovoj stranici .

SZTE Start Scholarship 2020
SZTE Start Scholarship
500 evra popusta na prvu ratu kao podrška za početak vaših studija na Univerzitetu Szeged.
Ko može da aplicira:
• Kandidati koji kompletiraju svoju aplikaciju do 30. aprila 2020. i budu primljeni na program u 2020/21 akademskoj godini na univerzitetu Szeged.
Kako se aplicira:
• Aplicirajte kroz DreamApply
• Dostavite aplikaciju i potrebnu dokumentaciju: u obavezi ste da dostavite dodatnu dokumentaciju kako biste kompletirali svoju aplikaciju za SZTE Start stipendiju: Propratno pismo u dužini jedne stranice koje objašnjava zašto aplicirate za stipendiju, CV i pismo preporuke.
Važno:
• Školarina je odobrena kandidatima koji su dobili ponudu i čija aplikacija ima status “place reserved” u online aplikacionom sistemu.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće