CITY College, University of York Europe Campus
CITY College, University of York Europe Campus
Predstavnici CITY College, University of York Europe Campus će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
CITY College, University of York Europe Campus  je deo zajednice Univerziteta u Jorku, jednog od vodećih univerziteta Ujedinjenog Kraljevstva u Evropi. Ova evropska baza je jedinstvena međunarodna institucija sa sedištem u Grčkoj, ali sa sinhronizovanim aktivnostima u 8 zemalja i široko je priznata širom regiona po svojoj akademskoj izvrsnosti. Tokom svoje 30-godišnje istorije, CITY College je nastavio da povezuje Veliku Britaniju sa celim regionom, Evropom i svetom.

CITY College Europe Campus se sastoji od četiri akademska odeljenja – Odeljenja za poslovnu administraciju i ekonomiju, Odeljenja za psihologiju, Odeljenja za računarske nauke i Odeljenja za humanističke nauke – nudeći širok spektar osnovnih (Bachelor) i master (Master) programa. CITY College takođe nudi, zajedno sa Fakultetom za ekonomiju i menadžment Univerziteta u Strazburu, Pan-European Executive MBA, program duple diplome koji se sprovodi širom jugoistočne i istočne Evrope, kao i regiona Kavkaza.

Postoji dinamično međunarodno okruženje širom obrazovnih baza CITY College-a koje čine studenti iz više od 60 zemalja. Mnogi srpski studenti već dugi niz godina biraju CITY College za svoje univerzitetske studije. Danas CITY College ima jaku alumni zajednicu u Srbiji sa diplomcima koji ostvaruju uspešnu karijeru.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće