Pratite nas: E-mail: info@integraledu.rs
en
University of Rijeka
University of Rijeka
Sveučilište u Rijeci sastoji se od 15 sastavnica: 10 fakulteta, 4 sveučilišna odjela i umjetničke akademije. Sveučilišni studijski programi provode se na trima razinama – preddiplomskoj, diplomskoj i poslijediplomskoj, uz strukovne studije – i pokrivaju prirodne, tehničke, društvene i humanističke znanosti.
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće