University of Primorska
University of Primorska
Univerzitet na Primorskem (UP) je osnovan kao državni univerzitet 2003. godine i trenutno ga pohađa više od 5000 studenata. Središte univerziteta i većine njegovih fakulteta se nalazi u Kopru ali neke su takođe i u Izoli i Portorožu, tako da se UP prostire po celoj slovenačkoj obali. Univerzitet na Primorskem nudi budućim studentima različite savremene, kvalitetne i zanimljive osnovne, postdiplomske, master i doktorske studije u predivnoj mediteranskoj sredini.
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće