University of Portsmouth
University of Portsmouth
Portsmouth je živopisni primorski grad, smešten na južnoj obali Engleske, koji privlači studente prijateljskom atmosferom i odgovarajućom infrastrukturom. Osim toga, to je grad u kojem su živeli Čarls Dikens i Artur Konan Dojl, a nudi mnogo zanimljivosti za ljubitelje istorije, književnosti i umetnosti. Zgrade univerziteta nalaze se u centru grada, oko 4 km od obale. U blizini su luka i impresivni tržni centar Gunwharf Quays.
Univerzitet u Portsmouth-u osnovan je 1992. godine nakon spajanja najvećeg i najprestižnijeg fakulteta u Velikoj Britaniji i Škole nauke i umetnosti, osnovane 1869. Danas univerzitet ima vrlo jak Ekonomski fakultet. Izuzetno dobre nastavne programe nude studije u oblasti umetnosti i dizajna.
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće