en
University of Maribor
University of Maribor
Univerzitet u Mariboru sa svojom tradicijom i kvalitetom predstavlja garanciju za uspeh onih koji se odluče da obogate i prošire svoje znanje u okviru bogate ponude osnovnih i master studija. Harmonija društvenih nauka, еkonomije, humanistike, medicine, prirodnih nauka, obrazovnih nauka, prava, inženjerstva i umetnosti stvara najbolje uslove za saradnju, konkurenciju i multidisciplinarnost.
Univerzitet Nova Gorica je mali međunarodno usmereni univerzitet sa individualnim pristupom studentu, lociran u zapadnoj Sloveniji, na slovenačko-italijanskoj granici. Male studijske grupe, mogućnost uključivanja u naučne i druge studentske projekte, istraživanje i međunarodne razmene, praktičko usmerene studije i visok stepen zapošljavanja diplomaca, samo su neki od benefita koje nudi ovaj univerzitet. Državljani Republike Srbije oslobođeni  su školarina za sve programe osnovnih i master studija koji su finansirani od strane države.
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće