University of Luxembourg
University of Luxembourg
​Osnovan 2003. godine, univerzitet u Luksemburgu je jedini državni univerzitet Velikog vojvodstva Luksemburg. Univerzitet nudi višejezičnu, međunarodnu i istraživački orijentisanu nastavu. To je moderna institucija sa porodičnom atmosferom. 
Multilingvalna, internacionalna i orijentisana na istraživački rad, ova moderna institucija takođe poseduje i prijatnu ličnu atmosferu.
Zašto ćete se zaljubiti u University of Luxemburg?
- Studenti osnovnih studija moraju da provedu jedan semestar u inostranstvu
- Predavanja se održavaju na engleskom, francuskom i nemačkom jeziku
- Njegovi studenti dolaze iz 113 različitih zemalja
- Male učionice i grupe za rad
- 42 profesora, asistenata profesora i predavača čije obrazovne napore podržava naučno i istraživačko osoblje koje čini 850 ljudi
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće