John von Neumann University
John von Neumann University
Predstavnici John von Neumann University će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Univerzitet John von Neumann smešten je u gradu Kečkemetu, u centralnom delu Mađarske. Centralna lokacija grada pruža izvrsne mogućnosti, posebno u oblastima industrije i trgovine.
Univerzitet je jedan od najmlađih visokoškolskih ustanova u Mađarskoj. Međutim, pravni prethodnici univerziteta imaju dugu istoriju i ponose se dugogodišnjim tradicijama. Danas je privatna visokoškolska ustanova sa javnim korisnim ciljevima koju održava fondacija. Univerzitet je dobio titulu 'Univerziteta primenjenih nauka' 2016. godine. JvNU posebno naglašava praktičnu obuku studenata pored teorijske obuke. Nosilac je imena svetskog poznatog matematičara Džona fon Nojmana od 2017. godine i predstavlja duh naučnika i u svakodnevnom životu univerziteta.
Univerzitet ima tri fakulteta: GAMF Fakultet inženjerstva i računarskih nauka, Fakultet ekonomije i poslovanja, Fakultet hortikulture i ruralnog razvoja.
Raznovrsni i orijentisani ka praksi obrazovni portfili univerziteta uključuju atraktivne i konkurentske programe. Univerzitet aktivno učestvuje u naučnom životu i posebno naglašava održivost, što se ogleda u nekoliko oblasti života univerziteta, kao što su nastava, istraživanje i razvoj, i infrastruktura.

Srpski studenti su kvalifikovani i mogu se prijaviti za punu stipendiju putem programa Stipendum Hungaricum. Pored toga, aplikanti koji žive u Srbiji, ali imaju mađarsko državljanstvo, imaju pravo na studiranje u Mađarskoj sa državnom stipendijom (kao i svaki mađarski student) na kursevima koji se održavaju na mađarskom jeziku.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće