University of Greenwich
University of Greenwich
Predstavnici University of Greenwich će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Grinič je četvrt u Londonu, na južnoj obali Temze, gde se nalazi nulti meridijan prema kom se određuju geografske dužine i vremenske zone. Univerzitet u Griniču osnovan je 1890. i od samog je početka inovator zbog uvođenja tzv. sendvič programa. S vremenom je narastao i počeo da nudi različite studije: pedagogiju, arhitekturu, tehničke i pomorske nauke, istoriju, pravo, ekonomiju i finansije. Danas se ovde školuje preko 28.000 studenata iz više od 140 zemalja sveta. Jedan od najtraženijih programa jeste arhitektura jer osnovne studije garantuju 1. nivo ovlašćenja lokalne Komore arhitekata - obavezan uslov za puno ovlašćenje i učlanjenje u Kraljevsku komoru arhitekata (RIBA).
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće