University Canada West
University Canada West

University Canada West (UCW) je univerzitet čiji su programi fokusirani na oblast biznisa. Smešten u centru Vankuvera, Univerzitet nudi dinamično okruženje za učenje, visok nivo individualnog pristupa, konkurentne cene školarine i sjajne stipendije za studente sa odličnim akademskim uspehom.

 

 

Ovde se registrovati
International Student Leaders Award
University Canada West nudi stipendije za internacionalne studente (osim studenata iz SAD) koji su posvećeni ekonomskom napretku svojih zemalja porekla. Ova stipendija je primenljiva na sledeće programe: MBA, Bachelor of Commerce, Bachelor of Arts in Business Communication, Associate of Arts.
Uslovi: Kako biste bili uzeti u obzir za ovu stipendiju potrebno je da ispunite sledeće uslove:
Dostaviti popunjen aplikacioni formular
Dostaviti motivaciono pismo u kome će biti obuhvaćeno objašnjenje kako će odabrani program uticati na vašu buduću karijeru, vaše lične ciljeve i ciljeve u obrazovanju, kao i kako nameravate da doprinesete ekonomskom napretku vaše zemlje ili regiona i na koje prepreke ćete potencijalno nailaziti i kako planirate da ih rešite.
Visina stipendije zavisi od jačine vaše aplikacije i motivacionog pisma.
Associate of Arts: $4,000 - $6,000 
Bachelor of Commerce i Bachelor of Arts: $8,000 - $12,000 
MBA: $5,000 - $7,500 
 
European Grant stipendija
 
Programi na koje se stipendija odnosi: 
                
Master of Business Administration
Bachelor of Commerce
Bachelor of Arts in Business Communication
Associate of Arts
 
Uslovi: Državljanstvo bilo koje evropske zemlje 
 
Opis: University Canada West će od 1. marta 2020. godine u ponudi imati i stipendiju isključivo za studente iz Evrope, sa namerom da se poveća broj evropskih studenata na ovom univerzitetu. Studenti će automatski biti razmatrani za ovu stipendiju ukoliko apliciraju na neki od gore navedenih programa.
 
Program                                AA (godišnje)                                BA/BCom (godišnje) MBA
Iznos $ 11,000 $ 11,000 $23,400
 
 
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće