University Canada West
University Canada West

University Canada West (UCW) je univerzitet čiji su programi fokusirani na oblast biznisa. Smešten u centru Vankuvera, Univerzitet nudi dinamično okruženje za učenje, visok nivo individualnog pristupa, konkurentne cene školarine i sjajne stipendije za studente sa odličnim akademskim uspehom.

 

 

Ovde se registrovati
Program osnovnih studija
• Umetnost
• Ekonomija
• Komunikacija / Korporacija
Program master studija
• Poslovna administracija
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće