Tilburg University
Tilburg University
Predstavnici Tilburg University će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatn
Ovde se registrovati
Univerzitet Tilburg poznat je kao jedan od vodećih univerziteta za pravni, poslovni i ekonomski sektor u Evropi. Osnovan 1927. godine, danas se ponosi dugogodišnjim iskustvom i tradicijom, kao i podsticanjem akademskog razvoja svojih studenata i pripremama za profesionalne potrebe modernog sveta. Univerzitet nudi vrhunsko obrazovanje i izuzetnu osnovu za istraživanje. Tilburg sarađuje sa više od 100 stranih visokoobrazovnih ustanova uključujući Univerzitet Kornel, Univerzitet u Barseloni, Univerzitet u Glazgovu, Nacionalni univerzitet u Singapuru i Univerzitet Peking. Bilateralni ugovori doprinose razmenama studenata i nastavnika. 
Univerzitet Tilburg nalazi se u Tilburgu, šestom po veličini gradu u Holandiji, i jedan je od glavnih obrazovnih centara u zemlji. Grad je takođe zanimljivo turističko odredište, s intenzivnim kulturnim životom i atraktivnim uslovima za zabavu i rekreaciju.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće