en
Tilburg University
Tilburg University
Univerzitet Tilburg poznat je kao jedan od vodećih univerziteta za pravni, poslovni i ekonomski sektor u Evropi. Osnovan 1927. godine, danas se ponosi dugogodišnjim iskustvom i tradicijom, kao i podsticanjem akademskog razvoja svojih studenata i pripremama za profesionalne potrebe modernog sveta. Univerzitet nudi vrhunsko obrazovanje i izuzetnu osnovu za istraživanje. Tilburg sarađuje sa više od 100 stranih visokoobrazovnih ustanova uključujući Univerzitet Kornel, Univerzitet u Barseloni, Univerzitet u Glazgovu, Nacionalni univerzitet u Singapuru i Univerzitet Peking. Bilateralni ugovori doprinose razmenama studenata i nastavnika. 
Univerzitet Tilburg nalazi se u Tilburgu, šestom po veličini gradu u Holandiji, i jedan je od glavnih obrazovnih centara u zemlji. Grad je takođe zanimljivo turističko odredište, s intenzivnim kulturnim životom i atraktivnim uslovima za zabavu i rekreaciju.
Najveća svetska organizacija za akreditovanje poslovnih škola širom sveta, AACSB International, akredituje Fakultet za ekonomiju i poslovnu administraciju, najveći od ukupno šest fakulteta. Univerzitet Tilburg vodi Evropsku organizaciju za kvalitet istraživanja u obrazovanju, a njihove studije poslovne ekonomije na trećem su mestu. Poslednjih nekoliko godina vodeći je univerzitet u Holandiji u oblasti evropskog i međunarodnog prava (prema časopisu Higher Education Guide).
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće