en
The American College of Thessaloniki
The American College of Thessaloniki
American College of Thessaloniki je nezavisni američki koledž u Solunu, sa programima akreditovanim od strane NEASC – New England Association of Schools and Colleges. Ima eksluzivno partnerstvo sa vodećim evropskim i američkim univerzitetima i koledžima, pa tako i nude studentima mogućnost da steknu internacionalno iskustvo dok studiraju u inostranstvu. Sjajna lokacija, na samo nekoliko sati od Srbije, sa plažama na dohvat ruke, kao i moderna nastava na engleskom jeziku, čine ovaj koledž idealnim izborom za naše studente.
Ovde se registrovati
Dodjite i saznajte više o programima i uslovima koje ovaj koledž nudi, kao i velikodušnim stipendijama – čak do 70%!
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće