Swiss Education Group
Swiss Education Group
Predstavnici Swiss Education Group će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.
Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Swiss Education Group (SEG) je najveći privatni edukator u Švajcarskoj. Trenutno vode 4 od najboljih svetskih ugostiteljskih škola i imaju više od 6.000 učenika. 
Sa skoro 40 godina iskustva u obrazovanju u ugostiteljstvu, biznisu i kulinarstvu, SEG je čvrsto ukorenjen u velikoj tradiciji švajcarskog gostoprimstva.
Swiss Education Group vodi četiri ugostiteljske škole— Hotel Institute Montreux, Swiss Hotel Management School,  César Ritz Colleges, Culinary Arts Academy Switzerland u Švajcarskoj.

 Sve 4 škole rangiraju se u prvih 8 na svetu - QS Rankings. 
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće