Studiranje u Holandiji
Studiranje u Holandiji
Dobićeš odgovore na sva pitanja o visokom obrazovanju u Holandiji na EDUFair-u: popularni univerziteti i studijski programi, proces prijave, stipendije, smeštaj, proces viziranja.
Da bi iskoristio/la lične konsultacije sa predstavnicima prisutnih obrazovnih institucija, potrebno je samo da se registruješ!
Pored ličnih sastanaka i konsultacija na sajmu, očekuju te specijalni popusti Integrala, zanimljivi prezentacioni paneli i mnoga druga iznenađenja. Sačuvaj svoje mesto potpuno besplatno putem dugmeta „Registruj se“.
Ovde se registrovati
Jeste li znali da je jedan od 10 studenata u Holandiji međunarodni student? Holandija ima preko 90.000 međunarodnih studenata i taj broj raste svake godine. Zašto bi trebalo da studirate u Holandiji?

​Holandski način obrazovanja je interaktivan i usmeren na studenta. Fokusira se na timski rad, što vam omogućava lakše upoznavanje drugih međunarodnih studenata. Studiranje u Holandiji znači razvijanje otvorenog uma i uvećavanje vaše međunarodne orijentacije.

Veliki deo svih studijskih programa posvećen je pisanju eseja i radu u grupama gde se analiziraju i rešavaju određeni problemi. Takođe, dobićete šansu i za praktično radno iskustvo kroz stažiranje ili rad na eksperimentima u laboratorijama, u zavisnosti od oblasti studija.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće