Stomatološki fakultet u Pančevu
Stomatološki fakultet u Pančevu
Stomatološki fakultet u Pančevu je osnovan 2002. godine. Prvi je privatni fakultet iz oblasti medicinskih nauka na Balkanu. Na prvu godinu studija se upisuje 60 studenata. Sva tri studijska programa (integrisane akademske, specijalističke i doktorske studije) su akreditovana.

Žarka Zrenjanina 179, 26000 Pančevo,
+381 13 2351 292, +381 64 1555 150,
info@sfp.rs
https://stomatoloskifakultet.rs


 
Ovde se registrovati
Kao prvi privatni stomatološki fakultet na našim prostorima postoji i uspešno radi od 2002. godine. Studije se odvijaju po principu Bolonjske deklaracije kroz tri akreditovana studijska programa. Studenti uče u lepom i prijatnom prostoru, rade sa najmodernijom opremom i savremenim materijalnima. Više od 90 profesora, asistenata i saradnika izvodi nastavu iz integrisanih, specijalističkih  i doktorskih studija. Na Fakultetu se istovremeno obavljaju i zdravstvene specijalizacije iz svih oblasti stomatologije. Posebna prednost ovog fakulteta je što se vežbe iz stomatoloških predmeta obavljaju u malim grupama, od po 6 studenata, što omogućava da svaki student radi na svojoj stolici uz nadzor jednog profesora i asistenta.

Studijski programi:

Integrisane akademske studije stomatologije (srpski jezik)

Specijalističke akademske studije stomatologije (srpski jezik)

Doktorske akademske studije stomatologije (srpski jezik)

Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće