SRH Hochschule Berlin
SRH Hochschule Berlin
Predstavnici SRH Hochschule Berlin će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.
Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
SRH Berlin University of Applied Sciences nudi delimične stipendije za finansijsku podršku studentima prve godine osnovnih i master studija.
• Stipendije pokrivaju do 50% cene školarine za prvu godinu
Management programmes: Berlin, Dresden, Hamburg
Performance Scholarship.
Entrepreneurship Scholarship
Women for Leadership Scholarship
 
Creative programmes: Berlin
Talent Scholarship
Women in Sound Scholarship
 
Technology programmes: Berlin & Hamburg
Future of Tech Scholarship
Women in Tech Scholarship

• Pored klasičnih kriterijuma kao što su akademski učinak ili rada u zajednici, postoje mnoge druge stipendije:

- DAAD Scholarships
- MAWISTA Scholarship - Study abroad with a chid
-  ERASMUS + semester or internship abroad
- Deutschlandstipendium / Germany Scholarship
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće