SRH Hochschule Berlin
SRH Hochschule Berlin
Predstavnici SRH Hochschule Berlin će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.
Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
SRH Berlin University of Applied Sciences je akreditovani univerzitet u Berlinu, u vlasništvu SRH Holdinga. SRH nudi 65 programa osnovnih i master studija na nemačkom i engleskom jeziku na šest univerziteta u sledeća tri grada: Berlin, Drezden i Hamburg.

Institucija se fokusira na lični razvoj - studenti uče kako da rade na rešavanju interdisciplinarnih problema i produktivnosti. Programi se nude u sledećim oblastima: menadžment i preduzetništvo, mediji i film, tehnologije i informacione tehnologije, dizajn.

Centar za karijeru SRH podržava studente kroz sve faze njihovog razvoja karijere, pripremajući ih da budu konkurentni na tržištu rada. Organizuje radionice i informativne događaje, pomaže u traženju stažiranja, kao i individualno planiranje karijere.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće