Spark School
Spark School
Predstavnici Spark School​ će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Spark School je akreditovana međunarodna srednja škola za učenike od 13+ godina koji žele da prate Kembridž međunarodni obrazovni sistem gde god da se nalaze u svetu. Fokusiramo se na razvoj celog deteta  dok ih pripremamo za Cambridge IGCSE i Cambridge International AS i ispite A nivoa.
Spark škola nudi redovne i vanredne IGCSE i A-level diplome.
Spark programi prate standarde Kembridž međunarodnog nastavnog plana i programa.
Programi Wellbeing, Leadership, and Global Awareness akreditovani su od strane koledža Transilvanije, koji ih uspešno sprovodi više od jedne decenije.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće