Seavus edukativni i razvojni centar
Seavus edukativni i razvojni centar
Predstavnici Seavus edukativni i razvojni centar će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Sve je veći značaj neformalnih oblika edukacije u IT inustriji, a jedno od najboljih mesta za sticanje znanja iz ove oblasti svakako je Seavus IT edukativni centar (SEDC), koji više od 10 godina formira novu eru obrazovanja u regionu.
Ovaj centar godišnje odškoluje više od 600 studenata, a čak 85 procenata njih otpočne svoju karijeru u prva tri meseca nakon završetka akademije. Seavus IT edukativni centar proširio se i na teritoriju Srbije i Bosne i Hercegovine, u sledećim oblastima: programiranje, digitalni marketing, softver testing i DevOps.
Akademije iz oblasti programiranja, digitalnog marketinga i softver testinga potpuno su prilagođene početnicima i mogu ih savladati svi, bez obzira na oblast i nivo prethodnog stručnog obrazovanja, uz osnovna znanja rada na računaru. Program DevOps akademije namenjen je profesionalcima u IT industriji.
Predavači i mentori su aktivni tech lead  i senior inženjeri. Program svih akademija bazira se, pre svega, na aktuelnom i praktičnom radu na realnim projektima. Svi studenti, nakon završetka akademije, potpuno su spremni za samostalan i produktivan rad u timu.
Seavus IT edukativni centar konstantno usavršava model školovanja koji će buti kompletan, praktičan i  brzo primenljiv u industriji, koji će pomoći ne samo ljudima koji žele da uđu u IT indstriju, već i onima koji su već u njoj i žele da se specijalizuju u nekoj određenoj tehnologiji. Novootvorena akademija za DevOps je primer ovakvog odgovora na potrebe za specijalizacijom i napredovanjem u oblasti IT industrije.
Više o Seavus IT edukativnom centru pogledajte na linku: www.sedc.mk/sr.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće