Schiller International University
Schiller International University je jedan od vodećih univerziteta u svetu sa kampusima u Tampi (Florida), Madridu, Parizu, Hajdelbergu (Nemačka), kao i online programima. Šiler predstavlja novi koncept obrazovanja namenjen ljudima koji shvataju da je uspeh u globalnom svetu moguć samo uz pametno globalno delovanje. Kroz četiri internacionalna kampusa, univerzitet pruža studentima globalno transformaciono obrazovanje. Iskustvo učenja na ovom univerzitetu omogućava im da steknu akreditovanu dvostruku diplomu (američku i evropsku) i povećaju svoju međunarodnu zapošljivost izgradnjom fleksibilnog puta.
Schiller International University nudi programe studija u 5 oblasti:

- International Business
- Tech and Data Science
- International relations and Diplomacy
- International tourism management and hospitality
- Sustainability
Univerzitet nudi različite opcije za stipendije sa popustima do 30% na školarinu.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće