Southern Alberta Institute of Technology (SAIT)
Southern Alberta Institute of Technology (SAIT)
SAIT je prva kanadska politehnička škola (osnovana 1916.) poznata kao globalni lider u programima primenjene tehnologije. SAIT se fokusira na primenjeno, industrijsko učenje sa iskustvom iz realnog sveta ugrađenim u nastavni plan i program. Naši programi u oblasti energetike, inženjerstva, poslovanja, ugostiteljstva i turizma, zdravstva, napredne digitalne tehnologije i proizvodnje proizvode visoko zapošljive diplomce sa veštinama koje zahtevaju današnji poslodavci.


Ovde se registrovati
SAIT je globalna institucija, koja godišnje ugošćuje 3.000 međunarodnih studenata iz 130 zemalja. Naš kampus je opremljen tehnologijom i objektima svetske klase i nalazi se u Kalgariju, Alberta, Kanada. Kalgari je 4. najveći grad u Kanadi i 5. grad u svetu koji je najprikladniji za život.

Trenutno, SAIT je jedina visokoškolska ustanova u Kanadi koja je rangirana i na QS rang listi i na CEO World Magazine. Ono što je impresivno je da je SAIT-ova poslovna škola je rangirana na 52. mestu u svetu, kulinarski program (#1 u Kanadi) i hotelijerstvo i turizam (#21) od strane CEO World Magazine.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće