en
Queen Ethelburga's College
Queen Ethelburga's College
Predstavnici Queen Ethelburga’s College će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.
Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.
Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Koledž Queen Ethelburga's osnovan je 1912. godine, zauzima površinu od 100 hektara u živopisnom gradu u Jorkširu. Filozofija škole zasniva se na sledećim uverenjima: mogućnost razvoja učenika u oblastima u kojima su najbolji, individualni pristup, težnja ka visokim akademskim standardima, izgradnja samopouzdanja, nezavisnost i odgovornost, podsticanje istraživačkog duha, samodisciplina i maniri, obezbeđivanje stimulativnog i tihog okruženja, briga o fizičkom i duhovnom zdravlju, formiranje tehnoloških veština i znanja o društvu i svetu.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće