QA Higher Education
QA Higher Education
Predstavnici QA Higher Education će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
QA Higher Education je grupacija visoko obrazovnih institucija. Nude partnerske institucije u više gradova za pripremne, osnovne ili master studije. Menadžment, marketing i digitalni marketing, računovodstvo, računarstvo i računarska bezbednost, preduzetništvo  i međunarodno poslovanje samo su neki od studija koje QA nudi svojim budućim studentima. Jedna od njihovih partnerskih institucija je partnerski univerzitet Solent University koje je u top 100 britanskih univerziteta, koji će se predstaviti na EduFair.

Partnerski univerziteti:
  • Solent University
  • Ulster University
  • Northumbria Newcastle University
  • Middlesex University London
  • London Metropolitan University
  • University of South Wales
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće