Prijemni.rs
Prijemni.rs
Prijemni.rs je sajt koji pomaže mladima da odaberu akademsko usmerenje i da se pripreme za upis i studije. Na jednom mestu mogu se pronaći sve neophodne informacije i testovi za što efikasnije pripremanje prijemnog ispita. Na sajtu Prijemni.rs svaka značajnija obrazovna ustanova ima svoju prezentaciju na kojoj možete saznati više o školi, uslovima za upis, kvotama, ali i ispitnim rokovima i mnogim drugim važnim vestima. Sve što je neophodno za vreme studiranja nalazi se na jednom mestu – na sajtu Prijemni.rs.
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće