Univerzitet u Beogradu - Pravoslavni bogoslovski fakultet
Univerzitet u Beogradu - Pravoslavni bogoslovski fakultet

 Pravoslavni bogoslovski fakultet ima više od 1500 studenata. Nastava je organizovana za osnovne, master i doktorske studije. Fakultet neguje intenzivnu saradnju sa nizom renomiranih teoloških ustanova u svetu, kao i aktivnu saradnju sa drugim univerzitetima kroz ERAZMUS+ i CEPUS programe.

Adresa: Mije Kovačevića 11b, Beograd

Adresa sajta:  http:/bfspc.bg.ac.rs

Kontakt:

Studentska služba: stusluzba@bfspc.bg.ac.rs

Telefon: 011/6352306

Društvene mreže:

Instagram@pbfspc

Twitter@ubpbf

Facebook@pbfub

Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće