Peoples' Friendship University of Russia (RUDN University)
Peoples' Friendship University of Russia (RUDN University)
Predstavnici Peoples' Friendship University of Russia (RUDN University) će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
The Peoples' Friendship University of Russia (RUDN univerzitet) prednjači među ruskim visokoškolskim institucijama po procentu internacionalnih studenata u međunarodnim rangiranjima. Tokom svoje 60-godišnje istorije, Ruski univerzitet prijateljstva naroda stekao je svetsku slavu i zasluženo stekao reputaciju kao klasični univerzitet, koji već mnogo godina zauzima najviša mesta među najboljim ruskim univerzitetima i brzo napreduje u međunarodnim rang-listama. Univerzitet je nekada bio smatran "Oksfordom" Rusije.
 
RUDN univerzitet se pretežno fokusira na istraživanje i ima partnerstva sa preko 2500 stranih univerziteta i istraživačkih centara.

Univerzitet ima više od 150 obrazovnih programa sa vodećim stranim univerzitetima. U akademskoj godini 2018/2019. godine postojalo je 102 programa sa dvostrukim stepenom, uključujući 56 programa unutar Mreže univerziteta ZND (Zajednice nezavisnih država) i Univerziteta Šangajske organizacije za saradnju i 46 bilateralnih programa saradnje sa partner-univerzitetima iz Velike Britanije, Nemačke, Grčke, Španije, Italije, Kazahstana, Kine i Francuske.

Univerzitet tradicionalno ima snažne naučne škole u oblastima kao što su matematika, fizika, medicina, hemija i strani jezici.

QS World University Rankings 2024 - 342. mesto
Times Higher Education (THE) University Impact Rankings 2022 - 201-300. mesto
Akademsko rangiranje svetskih univerziteta 2022 - MATEMATIKA 101-150. mesto; POLJOPRIVREDNE NAUKE 151-200. mesto.

Najbolji programi:
General Medicine 
Dentistry
International Relations
Law
Economics
Management
Linguistics
Philology
Construction
Oil and Gas Engineering
Tourism
Journalism

 
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće