Oxford Sixth Form College
Oxford Sixth Form College
Predstavnici Oxford Sixth Form College će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.
Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.
Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
 
Ovde se registrovati
Stipendije:  do 40 % za školarinu 
Akademski programi: A-level, BTEC


Kriterijumi za dobijanje stipendije: Referenca iz trenutne škole ili koledža učenika, pružanje informacija o postignutom i/ili predviđenom akademskom učinku, ispit za stipendiju, gde će predmet biti određen ciljnom karijerom studenta i intervju za prijem.
Svi kandidati za stipendije kojima engleski nije prvi jezik biće dužni da položu ispit iz engleskog jezika ili predaju IELTS (akademski) sertifikat koji navodi ukupan rezultat od najmanje 6,5 u sve četiri ocenjene oblasti.
Akademske stipendije dodeljuju se isključivo na osnovu akademskih postignuća i potencijala, pa ako su informacije pružene kao što je gore objašnjeno, i učinak studenta na ispitu za stipendiju dobar, uslediće dodatni prijemni intervju i nadamo se da će se tada ponuditi stipendija .
 
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće