Oxford Sixth Form College
Oxford Sixth Form College
Predstavnici Oxford Sixth Form College će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.
Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.
Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
 
Ovde se registrovati
Osnovan 1988., „Oxford Sixth Form College“ je jedan od vodećih britanskih nezavisnih koledža šestog razreda za studente od 15 do 19 godina. To je nezavisni koledž koji nudi obrazovne programe GCSE, A-Level i BTEC. Nude veću fleksibilnost od redovnih škola sa preko 20 predmeta u ponudi na nivou A, GCSE i BTEC. Tokom godina stekli su cenjenu reputaciju na odličnoj pripremi za javne ispite, a odabrane nastavne metode slične su onima na univerzitetima u Cambridge-u ili Oxford-u. Na mnogo načina, koledž nudi drugačiju atmosferu od tradicionalne škole. Akademski pristup je neformalan i interaktivan. Smernice koje pružaju i nastavnici i ostalo akademsko osoblje kreativne su i usredsređene na individualne potrebe učenika i njihove posebne stilove učenja.
Svi studenti stariji od 16 godina postaju članovi poznatog debatnog društva „Oxford Union“. Zahvaljujući vrlo bliskim odnosima između koledža i ovog društva, prijem i ceremonija zatvaranja organizuju se u Oxford Union-u.
Veći broj stipendija do 40% za školarine za petogodišnji ili dvogodišnji A-Level ili BTEC program dostupan je studentima koji pokazuju potencijal i ambicije za uspeh u oblastima medicine, stomatologije, veterine, inženjeringa, prava, umetnosti, ekonomije.

Oxford Sixth Form College je nezavisni koledž koji nudi GCSE, A-Level i BTEC obrazovne programe. Tokom godina stekao je odličnu reputaciju zbog dobre pripreme za javne ispite, a nastavne metode koje je odabrao slične su onima na univerzitetima u Oxford-u i Cambridge-u. Koledž se nalazi u univerzitetskom epicentru Oksforda, u ulici King Edvard.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće