Ohma by winsedswiss
Ohma by winsedswiss
Ohma by winsedswiss
 
Obrazovanje po programu najprestižnije škole za hotelijerstvo i ugostiteljstvo u svetu!
 
ohma by winsedswiss, obrazovna akademija za menadžment u hotelijerstvu i ugostiteljstvu upisuje svoju prvu generaciju polaznika!
 
Po prvi put u našoj zemlji, budući profesionalci radiće po programu čuvene švajcarske škole - École hôtelière de Lausanne (EHL).
Pored modela obuke koji garantuje obrazovanje u skladu sa najvišim globalnim standardima u ovoj industriji, diplomci ohma akademije će po završetku programa steći prestižnu VET by EHL profesionalnu diplomu, koja će im zahvaljujući svojoj prepoznatljivoj vrednosti otvoriti vrata svetske hotelijerske industrije.
 
Polaznici na raspolaganju imaju četiri različita studijska programa:
Culinary
Room division
Hotel administration
Food & Beverage Services 
 
Ponuđeni smerovi su podeljeni na tri nivoa (osnovni, srednji i napredni nivo). Svaki nivo traje 6 meseci, što znači da za 18 meseci polaznici završavaju sva tri kursa i dobijaju mogučnost sticanja diplome.
Za svaki završen nivo se dobija sertifikat o završenoj obuci.
 
Savršen balans teorije i praktičnog rada u realnom radnom okruženju kakvo ih očekuje na radnim mestima, internship program u najboljim hotelskim i ugostiteljskim kompanijama u Srbiji i regionu, polaznicima će omogućiti sticanje neophodnih kompetencija još tokom studija, što će im dati komparativnu prednost na tržištu rada bilo gde u svetu.
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće