ÖEAD - Österreichischer Austauschdienst
ÖEAD - Österreichischer Austauschdienst

OeAD-GmbH (www.oead.at) je austrijska agencija za međunarodnu mobilnost i saradnju u obrazovanju, nauci i istraživanju. OeAD-GmbH podržava međunarodnu razmenu studenata i istraživača subvencijama i uslugama i promoviše Austriju kao lokaciju za visoko obrazovanje. Više od 200 zaposlenih radi za OEAD širom Austrije. Za programe stipendiranja i podrške na raspolaganju stoji oko 50 miliona evra godišnje. Udeo ima Savezno ministarstvo obrazovanja, nauke i istraživanja (BMBWF).

Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće