Nottingham Trent University
Nottingham Trent University
Nottingham Trent University (NTU) je državni istraživački univerzitet u Nottinghamu, u Engleskoj. Osnovan je kao univerzitet 1992. godine, iako njegovi koreni potiču iz 1843. godine, od osnivanja Škole dizajna koja i danas postoji na univerzitetu. To je 13. po veličini univerzitet u Velikoj Britaniji sa velikim brojem studenata podeljenih u četiri različita kampusa.
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće