LUT University
LUT University
Predstavnici LUT University će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Lappeenranta-Lahti University of Technology LUT (LUT Univerzitet) je javni naučni univerzitet u Finskoj, specijalizovan za akademske programe i istraživanja u oblastima inženjerstva i tehnologije.

Na nivou master studija, možete birati između sledećih disciplina: business administration, chemical engineering, computational engineering, electrical engineering, energy technology, environmental technology, industrial management, mechanical engineering i software engineering. Na nivou osnovnih studija, opcije su: electrical engineering, energy technology, environmental technology, mechanical engineering, software engineering i industrial engineering and management. Počevši od 2023. godine, LUT Univerzitet nudi programe u oblastima društvenih i komunikacionih nauka.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće