Pratite nas: E-mail: info@integraledu.rs
en
Kriminalisticko-policijska akademija
Kriminalisticko-policijska akademija
Kriminalističko-policijski univerzitet je samostalna visokoškolska ustanova i jedina ustanova u Srbiji koja obavlja delatnost visokog i drugih oblika stručnog obrazovanja i usavršavanja od značaja za kriminalističko-policijske i bezbednosne poslove, pre svega, za potrebe Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije. Sve aktivnosti se obavljaju u skladu s akreditovanim studijskim programima strukovnih, akademskih, master, specijalističkih i doktorskih studija, čijim se završetkom studentima pružaju mogućnosti za njihova dalja profesionalna opredeljenja.
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće