en
Kriminalističko-policijski univerzitet
Kriminalističko-policijski univerzitet
Kriminalističko policijski univerzitet je samostalna visokoškolska ustanova i predstavlja jedinu ustanovu u zemlji koja obavlja delatnost visokog obrazovanja i drugih oblika stučnog obrazovanja i usavršavanja od značaja za kriminalističko- policijske i bezbednosne poslove, pre svega za potrebe Ministarstva unutrašnjih poslova.
     Univerzitet u svom sastavu integriše departmane kao organizacione jedinice bez svojstva pravnog lica. Departmani u sastavu Univerziteta su: Departman kriminalistike, Departman informatike i računarstva i Departman forenzičkog inženjerstva.
     Navedene aktivnosti obavljaju se u skladu sa akreditvanim studijskim programima strukovnih, akademskih, master, specijalističkih i doktorskih studija, čijim se okončanjem studentima pružaju širpke mogućnosti profesionalnog opredeljenja.
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće