Karel de Grote University of Applied Sciences
Univerzitet Karel de Grote nudi kvalitetno obrazovanje sa praktičnim fokusom za preko 13.000 studenata iz 110 zemalja.
Univerzitet se nalazi u Antverpenu, multikulturalnom gradu poznatom kao centar inovacija za mnoga mala i srednja preduzeća u dizajnu i kreativnim industrijama. Lako je dostupan iz četiri evropske prestonice – Brisela, Pariza, Londona i Amsterdama, što ga čini izuzetno atraktivnim za međunarodne studente. KdG nudi pristupačno obrazovanje na engleskom jeziku u oblastima kao što su primenjene računarske nauke, međunarodni poslovni menadžment i multimedijalne i kreativne tehnologije. Nastava se odvija u malim odeljenjima i predstavlja kombinaciju predavanja, seminara i mnogih vežbi – grupnih i individualnih. Kako bi svoje studente pripremio za uspešnu implementaciju u globalnoj ekonomiji, univerzitet ih podstiče da učestvuju u različitim međunarodnim projektima, a u poslednjem semestru obezbeđuje tromesečnu praksu u Evropi ili drugde u svetu.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće