Julius Meinl
Julius Meinl
Kompanija Julius Meinl uspešno posluje od davne 1862. godine. Od tada Julius Meinl je proširio svoje poslovanje na preko 70 zemalja širom sveta i danas predstavlja sinonim za tradiciju, iskustvo i proizvode vrhunskog kvaliteta. Kompanija Julius Meinl d.o.o. Beograd je član Julius Meinl Grupe i na srpskom tržištu je prisutna od 2009. godine. Poslednjih nekoliko godina kompanija postiže vrlo uspešne rezultate i danas svojim proizvodima snabdeva veliki broj ugostiteljskih objekata.
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće